Изложба „Нашите светилишта“ во Турскиот културен центар

Денеска (понеделник, 17 март) во 17:00 часот во Институтот Јунус Емре- Турски Културен Центар во Скопје ќе биде отворена изложбата „Нашите светилишта“.

turski_kulturen_centar_skopje_objekt

 

Изложбата е организирана од Институт Јунус Емре-Турски Културен Центар. Изложбата ќе ја отвори претседателот на Уметничкиот Центар Ајла Акјол.

You May Also Like