Бесплатна едукација за бременоста

На 20 март (четврток) со почеток во 18:00 часот во објектот Даре Џамбаз-сала бр. 5 ќе се одржи Бесплатна едукација за бременост. Оранизатор е Здружението Лулка.

bremenost

Бесплатната едукативна работилница во организација на Лулка е со наслов „Најзначајните информации за бременоста и породувањето“

Агенда

18.00 – 18.10 Вовед
Д-р Денис Алкхалили – Претседател на Лулка
18.10 – 18.50
Најзначајните информации за бременоста и породувањето
Д- р Оливера Арнаудова – Специјалист по гинекологија и акушерство

18.50 – 19:00 ПАУЗА

19:00 – 19:20 Ogestan – најдобриот пренатален суплемент за пред зачнување, бременост и доење
Фармахем

19:20 – 19:40
Психичката состојба на жената во текот на бременоста и по породувањето
Ивана Станковска – психолог/психотерапевт
19.40 – 20.00 Прифаќање на бебето по породувањето
Д-р Денис Алкхалили
20.00 – 20.05 Евалуација

You May Also Like