Изложба и концерт во Домот на култура – Кавадарци

Вечерва (среда, 14 ноември) во склоп на манифестацијата „Кавадаречка културна есен 2012“, Јавната општинска установа – Дом на култура „Иван Мазов-Климе“ во Кавадарци, со почеток во 19:00 часот ќе се одржи изложба и концерт.

– Изложба „Загатката на писмото“ – Тања Таневска

– Концерт – Дуо Пан „Танго импресии“
Петар Колевски – кларинет-саксофон
Билјана Петровска – пијано

Гости:
Милена Тодороски – виолина
Александра Петковска – виолончело

You May Also Like