„Игри без граници“ во Гази Баба

На игрите учествуваа ученици од четврто одделение од сите основни училишта од Општината.

igri_bez_granici_gazi_baba

По повод Денот на општината гази Баба, во ОУ „Крум Тошев“ се оддржа спортска манифестација „Игри без граници“.

На игрите учествуваа ученици од четврто одделение од сите основни училишта од Општината.

На игрите присуствуваше и градоначалникот Тони Трајковски, кој истакна дека целта на овие игри е вклучувањето на учениците од одделенска настава во спортски активности, каде учениците покрај тоа што спортуваа и меѓусебно другаруваа.

You May Also Like