Зоо Скопје и Американското катче Скопје ќе се дружат со најмладите во недела

Зоо Скопје и Американското катче – Скопје, Ве канат на зедничко дружење за Денот на планетата Земја, оваа недела (22 април) со почеток во 10:30 часот, во Зоолошката градина. Ќе има образовни патување низ дивиот свет на сите континенти, туристички водич на Зоолошката градина, игри со награди и едно целосно доживување.

You May Also Like