Зоолошката градина во Скопје со нов паркинг простор

Градот Скопје утре (петок, 9 септември 2011 година), официјално го пушта во употреба новоизграденото паркиралиште пред Зоолошката градина, кое што е закажано за во 12:00 часот.

На пуштањето во употреба на новото паркиралиште пред Зоолошката градина ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

You May Also Like