Завршува повикот за учество на „Бела ноќ 2013“

Утре (15 јуни, сабота) завршува отворениот повик за учество на годинешното издание на традиционалната културна манифестација „Бела Ноќ“.

Апликациите може да се доставатна следниве адреси:
Младински културен центар, со назнака (ЗА БЕЛА НОЌ 2013)
Кеј Димитар Влахов 15
1000 СКопје
Македонија
Или на e-mail: belanok@mkc.mk

Апликациските форми може да се симнат на www.belanok.mk
Бела Ноќ годинава ќе се оддржи на 05.октомври, а резултатите од отворениот конкурс ќе бидат објавени најдоцна до 15.август 2013 година

You May Also Like