Живот на конец и поглед кој деконцетрира

На што попрво човек да обрати внимание? На амбисот под овој облакодер од кој се ледат жилите, и можноста на се падне од висина од стотина метри, или деколтето на младата дама?

Овој тип „забава“ е многу чест помеѓу младите Руси, трагачи по адреналин. Навистина луд начин за „трошење“ на слободното време.

Што друго да се рече освен, не го пробувајте истото, а доколку крај себе имате ваква прилика, однесете ја дома, а не на врвот на некоја зграда. 😉

You May Also Like