Ексклузивно: Марјан Георгиевски во живо на Студент ФМ 92.9

Во секој момент во студиото на Студент ФМ 92.9 го очекуваме Марјан Георгиевски да ја обзнани неговата кандидатура на Султан на Македонија.

Султанот Факир Трети Велики ќе им се обрати на своите поданици и ќе ги обзнани неговите идни планови.

Слушајте на ФМ на 92.9 доколку сте во Скопје, за останатите на стрим, кликнете ТУКА.

Султанот ќе биде испочитуван со сите адети и салтанати за да се чуствува благопријатно. По гостувањето заминува кон плоштадот.

You May Also Like