Еко-олимпијада во парк-шумата Гази Баба

Утре (20 мај, вторник) во 10:00 часот во Парк-шумата Гази Баба, ќе се одржи Еко олимпијада „Олимпизам – Спорт – Екологија”.

park-shuma-Gazi-Baba (1) (Medium)

Еко-олимпијадата е во организација на Општина Гази Баба, Детската градинка „Детска радост” и Македонскиот олимписки комитет.

You May Also Like