„До балчак“ само уште една седмица на репертоарот на Милениум

Кино Милениум потсетува дека филмот „До балчак“ кој се уште е актуелен бр.1 на македонските кино-благајни, на репертоарот ќе се прикажува само уште седум дена.

do_balcak_plakat

Миленум и организаторот МКЦ го го започнаа одбројувањето на последните седум дена до стартот на 13-то издание на фестивалот на европски филм Синедејс,

Освен „До балчак“ на репертоарот на Милениум се и следниве филмови:

ЧЕТВРТОК – ПЕТОК (06.11-07.11):

13:00 – Нинџа Желки 3Д (Teenage Mutant Ninja Turtles 3D)
15:00 – Ноемврискиот човек (The November Man)
17:30 – Израмнувач (The Equalizer)
20:00 – ДО БАЛЧАК (To the hilt)
23:00 – ДО БАЛЧАК (To the hilt)

САБОТА – НЕДЕЛА (08.11-09.11):

11:00 – Бегство од планетата Земја 3Д (Escape from Planet Earth 3D)
13:00 – Нинџа Желки 3Д (Teenage Mutant Ninja Turtles 3D)
15:00 – Ноемврискиот човек (The November Man)
17:30 – Израмнувач (The Equalizer)
20:00 – ДО БАЛЧАК (To the hilt)
23:00 – ДО БАЛЧАК (To the hilt)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (10.11-12.11):

13:00 – Нинџа Желки 3Д (Teenage Mutant Ninja Turtles 3D)
15:00 – Ноемврискиот човек (The November Man)
17:30 – Израмнувач (The Equalizer)
20:00 – ДО БАЛЧАК (To the hilt)
23:00 – ДО БАЛЧАК (To the hilt)

You May Also Like