Да добие човек желба да купи шампон!!!

Бразилскиот Плејбој модел Клаудија Колучи јавно презентира шампон, производ на Гота козметикс, пред мeдиумите. Прекрасна презентација по која очигледно многумина ќе почнат редовно да користат шампон.

Уживајте во прекрасната глетка. 😉

 

You May Also Like