Второ издание на “SCHOOL’S OUT”

Второто издание на  „Школото заврши“ (School’s Out), ќе се одржи на 10-ти  јуни 2013 година (понеделник), на последниот ден на учебната година.


Концертот ќе се одржи во просторот на Школка во Градскиот Парк, со почеток во 18:00 часот и ќе биде бесплатен за публика.  На настанот ќе настапат следниве музичари и DJ- и :

– Пеперминт
– Marga Sol
– Beta House
– DJ WISH.KO
– Петар Саркањац
– DJ Irie Scratch

Настанот го помагаат: Град Скопје, Нова Македонија, Црно бело, Е – каталог, Македонија Сообраќај.

You May Also Like