Блуз концерт во Магаза

Денеска (недела, 20 јули) во 22:00 часот во Магаза блуз концерт ќе одржи Sakis Dovolis Trio&Arian.

sakis_dovolis_trio

Sakis Dolovis Trio е новиот соло проект на Сакис Доволис, кој е еден од најдобрите грчки Blues гитаристи. Во програмата на Sakis Dovolis Trio најчесто се изведуваат авторски песни но секако и изведба на најпознатите Blues хитови.

You May Also Like