Во тек конкурсот за државната награда „Мито Хаџи Василев – Јасмин“

Одборот за доделување на државната награда „Мито Хаџи Василев – Јасмин“ ја информира јавноста дека е во тек Конкурсот за државната награда „Мито Хаџи Василев-Јасмин“.

Конкурсот ќе трае до крајот на месецов.

You May Also Like