Вонреден „Репер“ по повод Светскиот ден на поезијата

По повод 21 Март Светскиот ден на поезијата, е-списанието за креација и рекреација Репер објави вонреден број посветен на поезијата.

reper_logo

Содржините на тематскиот број можете да ги погледнете на следниов линк.

You May Also Like