Светскиот ден на среќата одбележан со нови среќни добитници

Светскиот ден на среќата Државната лотарија на Македонија го одбележа со нови среќни добитници …

loto lotarija nagradeni

Месецот на среќата, како што многумина го толкуваат месец март, доколку се суди според добитниците кои го дополнија списокот среќни лица на Државатана лотарија на Македонија, навистина е таков.

Додека голем дел од светот, вчерашниот ден го одбележаа како светскиот ден на среќата, дури двајца наши играчи им се радуваа на добивките.

Елена и Мите се среќните сестра и брат кои се радуваа на среќата токму вчера, 20.03.14. Во продажното место Анафил во Кочани, прво братот купил инсант лоз Подарок. Откако добил 100,00 денари, се мотивирала и неговата сестра. Таа го купила следниот инстант лоз Подарок од истото место, па веднаш потоа се израдувала на 3те идентични суми кои и ја донесоа добивката од 60.000,00 денари.

И Елена и Мите се редовни играчи на Инстант лотаријата и НОВОЛОТО од понудата на игри на среќа на Државна лотарија на Македонија.

Само за потсетување Инстант лотаријата ПОДАРОК има цел да ви ги развесели празниците, па дури и да ви го претвори во празник некој сосема обичен ден. Со лозот ПОДАРОК ви овозможуваме да ја решите дилемата за подарок за роденден, именден или било каков друг повод.

Цената на лозот ПОДАРОК е 50 денари, а во игра ве очекуваат бројни парични премии од 50 до 60.000 денари. За повеќе забава вклучени се и помали добивки, кои го прават секој трет лоз е добитен, но и ги зголемуваат шансите за повеќе забава. Трите идентични суми во лозот се вашата лозинка за добивка во оваа игра на среќа.

Со најубави желби за љубов и дружење, одберете го вашиот среќен ПОДАРОК!

Инстант лозот ПОДАРОК може да го пронајдете во сите продажни места со знакот на детелинка ширум Македонија.

Кој гребе, тој добива!

ЗА ДОБРО!
ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
(комерцијален текст)

You May Also Like