ВИДЕО: Македонците ја освоија Србија

Денес завршува ЕП во ракомет во соседна Србија. Македонија заврши на високото петто место, иако стои чувството дека можевме да се замешаме во барбата за медал.

Прекрасно видео кои ќе ве наежи и врати сликите пред очи од она што се случуваше во Ниш и во Белград. Што друго да се каже: гледајте и уживајте во видеото, и не заборавајте …Напред Македонија!!! 😉

You May Also Like