„Збор за зборот“ заедничка книга на тројца поети

Во заедничкото дело на тројцата автори застапени се шеесет песни, во кои се говори за мноштво теми…

Zbor za zborot - Daniela i Go...

Во мултимедијалниот културен центар „Матица екслузив„ од Скопје, на шести ноември (четврток) 2014 година ќе се одржи промоција на поетската книга „Збор за зборот“ од Златко Жоглев, Даниела Трајковска и Гордана Стојаноска.
Во заедничкото дело на тројцата автори застапени се шеесет песни, во кои се говори за мноштво социјални, родољубиви и љубовни теми. Книгата ќе ја промовираат писателите Панде Манојлов и Паскал Гилевски.

 

 

 

 

You May Also Like