(ВИДЕО) Екстремно голем идиотизам

Идиотите се нашето најголемо богатство. На човек треба навистина да му е досадно за да прави вакви дебилни нешта, или да биде тотален идиот. До каде се не оди човековата „креативност“!

You May Also Like