„Веницијанска свадба“ вечерва во Хераклеа

Денеска (вторник, 15 јули) во 21:00 часот во Амфитеатарот Хераклеа ќе биде изведена театарската претстава „Венецијанска свадба“.

venecijanska svadba

„Венецијанска свадба“ е посебен тип на комедија, работена според текст на Димитар Захариевски, а во режија на Бојан Стојков.

You May Also Like