Блокбастерот „Бура на векот“ од денеска во Синеплекс

Од денеска (четврток, 7 август) во Синеплекс премиерно ќе се прикажуваат комедијата „Снимка на секс“, драмата „Двајца во градот“ и блокбастерот „Бура на векот“.

Bura na vekot

Комедијата „Снимка на секс“ со Камерон Дијаз и Џејсон Сегел е одличен рецепт за добро расположение. Францускиот режисер од алжирско потекло Рашид Бушареб, ја носи драмата „Двајца во градот“ со оскаровецот Форест Витакер и легендарниот Харви Кајтел.Од четврток ни пристига и импресивен блокбастер за неверојатно моќната временска непогода „Бура на векот“.

You May Also Like