Баскерфест журка во Струмица

БАСКЕРФЕСТ 2014 во соработка со „Урбан артист“ денеска организираат журка во Струмица.

 

baskerfest_zurka_strumica

На агендата на БАСКЕРФЕСТ after party во Струмица, на уживање на посетителите на ноќниот клуб „Платинум“ ќе има несекојдневни атракции како: Видео визуализации, 4 Селектирани DJ артисти,6 Специјални Акробати(оган,штули,жонглери и танчери) и многу изненадувања.

Организаторите повикуваат: „Бидете дел од нашата кампања, чија основна цел е да прошири позитивна енергија, многу љубов помеѓу луѓето и да створи незаборавни искуства.Сабота, 14 јуни, клуб „Платинум“ Струмица, почеток 00:00.

You May Also Like