Репертоар на Народниот театар во Битола

Од 16-22 јуни 2014 на репертоарот на Битолскиот народен театар се следниве претстави:

za domot se raboti premiera

 

„Денови без драма“, „За домот се работи“, „Без паника“ и други се прикажуваат според следниов распоред:

16.06.2014 (понеделник)     20.00ч.
„Денови без драма “
текст и режија : Марјолаин Биернс

17.06.2014 (вторник)           20.00ч.
„Денови без драма “
текст и режија : Марјолаин Биернс

18.06.2014 (среда)              20.00ч.
„За домот се работи“
автор: Горјан Милошевски
режија : Мартин Кочовски

19.06.2014 (четврток)          20.00ч.
„За домот се работи“
автор: Горјан Милошевски
режија : Мартин Кочовски

20.06.2014 (петок)                20.30 ч.
„Без паника „
автор: Мика Мулуахо
режија. Благој Мицевски
гостување во Демир Хисар

21.06.2014 (сабота0              20.00 ч.
„Без паника „
автор: Мика Мулуахо
режија. Благој Мицевски
гостување во Ресен

22.06.2014 (недела )             20.30 ч.
„Без паника „
автор: Мика Мулуахо
режија. Благој Мицевски
гостување во Кичево

You May Also Like