Балетско студио “ВИЗАВИ” со завршен концерт

Балетско студио за модерен и класичен балет “ВИЗАВИ” од Охрид го организира својот овогодишен завршен концерт. Гости на истиот ќе бидат:


-РАСПЕАНО РИБАРЧЕ
-ДЕТСКА ГРАДИНКА “ЈАСНА РИСТЕСКА”
-КУД ОХРИЃАНКА, мала група
-КУД ОТЕКС, мала група

НЕДЕЛА 10. Јуни 2012 година
Почеток 19.00 часот / голема сала / влез 50 денари

 

You May Also Like