Алкохол и состанок на слепо – луди резултати

Ова видео е доказ дека состанок на слепо посредуван од страна на он-лајн-дејтинг-сервис, искомбиниран со алкохол дава ужасни резултати. Погледнете и смејте се! Иронија на ниво, за сите времиња! 🙂

 

You May Also Like