Филмот „Парада“ и во Охрид

НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид на големо задоволство на сите новата сезона на филмски проекции ја започнува со филмот „Парада“ во режија Срѓан Драгоевиќ.

Проекции секој ден од (29.02.2012) среда до (02.03.2012) петок, со почеток од 20.00 часот, цена на билетот 100 денари.

You May Also Like