Cinedays – репертоар (четврток, 17 ноември)

Ова е репертоарот за денес, (четврток, 17.11.2011 година)  со последните измени, а се однесува за сите кино сали во кои се одржуваат проекциите во рамките на Синедејс 2011.

You May Also Like