Скопската Зоолошка со донација за Сара

Во рамките на хуманитарната акција за Сара, граѓаните донираа 50 000 денари во Зоолошка градина Скопје. Дополнително Зоолошката како институција одлучи да донира уште 100 000 денари од продажбата на билети.

Изминатиот викенд во Зоолошка градина Скопје се одржа хуманитарна акција за Сара, на која граѓаните донираа околу 50 000 денари. Зоолошка градина Скопје реши да донира и дополнителни 100 000 денари од продажбата на билетите, со надеж дека малата Сара Настеска од Охрид што побрзо ќе замине на лекување.

Доколку сте во можност да помогнете уплатата може да ја извршите на следната жиро сметка: 200001557959672 – Горан Настески, депонент Стопанска банка, или на телефонските броеви: 143 102 Телеком, 143 480 ВИП

You May Also Like