Aктивности за хуманитарната акција „Да го обновиме Трескавец“

Утре (петок, 15.02.2013 година), во 11:00 часот во просториите на МНТ (Театар Центар) ќе се одржи прес на кој градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески и директорите на „Македонски народен театар“, „Драмски театар“,  Театар Комедија, Театар за деца и младинци, театрите од Велес, Битола и од Прилеп, како и на Ансамблот „Танец“ ќе ги соопштат хуманитарните активности кои ќе бидат реализирани во рамките на акцијата „Да го обновиме Трескавец“.

You May Also Like