Собор на Пресвета Богородица

Со овој празник ѝ се оддава признание на мајката Божја, Пресвета Богородица која е најзаслужна за раѓањето на Спасителот. Во таа смисла се и

Read more

Aктивности за хуманитарната акција „Да го обновиме Трескавец“

Утре (петок, 15.02.2013 година), во 11:00 часот во просториите на МНТ (Театар Центар) ќе се одржи прес на кој градоначалникот на Прилеп, Марјан Ристески

Read more