Денес и утре на Бит Фест

На програмата на Бит Фест за денес и утре (среда и четврток, 6 и 7 јули 2011 година) предвидени се следниве случувања:

– Монодрама Ласица“-Театар на Бугарската Арнија -Софија , Бугарија
игра : Николај Урмов
6 јули среда 21 :00 часот на летна сцена Амфитеатар „Тумбе Кафе“ -алтернативен простор во случај на невреме е Центарот за култура

– Концерт „Oboe4strings,, Гдањск -Полска
6 јули среда во 21:00 часот во старата турска куќа во Нитола  – Магаза

– 7 јули, четврток  во Собата на клавирите во Завод и музеј во 20:30 часот
Концерт на Скопски дувачки квинтет

You May Also Like