Прес по повод 51-вото издание на Охридско лето

Утре (среда, 6 јули 2011 година) со почеток во 11:00 часот во административната зграда на Скопскиот саем, ќе биде одржана прес – конференција по повод одржувањето на 51-то издание на фестивалот „Охридско лето“.

 

На прес-конференцијата ќе присуствуваат в.д директорот на „Охридско лето“, Илија Мојсоски, и музичкиот и драмскиот селектор на програмата на оваа реномирана манифестација, Гордана Јосифова – Неделковска и Ѓорги Јолевски.

You May Also Like