Репертоар во кино Милениум од 9 до 15 август

Тековен репертоар во градското кино Милениум, за периодот помеѓу 09 август и 15 август 2018 година…

ЧЕТВРТОК (09.08)
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА (FINDING YOUR FEET ) – ПРЕМИЕРА
20:00- ШПИОНОТ ШТО МЕ ОТКАЧИ (THE SPY WHO DUMPED ME)- ПРЕМИЕРА
22:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

ПЕТОК (10.08.):
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА (FINDING YOUR FEET )
20:00- ШПИОНОТ ШТО МЕ ОТКАЧИ (THE SPY WHO DUMPED ME)
22:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

САБОТА (11.08.):
11:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION)
13:30 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА (FINDING YOUR FEET )
20:00- ШПИОНОТ ШТО МЕ ОТКАЧИ (THE SPY WHO DUMPED ME)
22:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

НЕДЕЛА (12.08.):
11:00 – ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОРИТЕ ПОЧНУВААТ (HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION)
13:30 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА (FINDING YOUR FEET )
20:00- ШПИОНОТ ШТО МЕ ОТКАЧИ (THE SPY WHO DUMPED ME)
22:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

ПОНЕДЕЛНИК (13.08.):
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА (FINDING YOUR FEET )
20:00- ШПИОНОТ ШТО МЕ ОТКАЧИ (THE SPY WHO DUMPED ME)
22:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

ВТОРНИК (14.07)
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА (FINDING YOUR FEET )
20:00- ШПИОНОТ ШТО МЕ ОТКАЧИ (THE SPY WHO DUMPED ME)
22:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

СРЕДА (15.08)
15:00 – КРИСТОФЕР РОБИН (CHRISTOPHER ROBIN)
17:30 – ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА (FINDING YOUR FEET )
20:00- ШПИОНОТ ШТО МЕ ОТКАЧИ (THE SPY WHO DUMPED ME)
22:00- НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ПОСЛЕДИЦИ (MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT)

You May Also Like