Репертоар на Велешкиот театар 13 до 19 ноември

Неделен репертоар на Велешкиот театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот”…

• Вторник, 13.11, ЗЛАТНАТА РИПКА, претстава за деца, Голема сцена,11 часот

• Среда, 14.11, ЗАСПАНИОТ СУПЕР-ХЕРОЈ, претстава за деца, Гостување во Центарот за култура “Ацо Караманов” во Радовиш, 9.30, 10.45 и 12 часот
Поетски перформанс-Амбасада на Р.Словенија, 19 часот

• Четврток, 15.11, ЗЛАТНАТА РИПКА, претстава за деца, Голема сцена,12.30 часот
ЛИСИСТРАТА, комедија, Голема сцена, 20 часот

• Петок, 16.11, НЕМА КАДЕ ДА СЕ ВРАТАМ, Проект на УНХЦР, 19 часот

• Сабота, 17.11, ТОАЛЕТ ЗА ДАМИ, комедија, Гостување во Центарот за култура “Ацо Караманов” во Радовиш, 19.30 часот

Билети во продажба на билетарницата на театарот
Театарот го задржува правото за промена на репертоарот

You May Also Like