Гласајте за македонскиот филм „Dogs of War“ кој се натпреварува на Film Convert Competition

Film Convert Competition  e натпревар кој се одржува 6та година по ред. Има околу 700 учесници од целиот свет, а оваа екипа се единствените македонски учесници.

Поддржан е од големи компании за филмска опрема како: Rode Microphones, Blackmagic Design, Atomos, Panasonic Lumix, Korro, Syrp, Insta360, Wipster итн.

Оваа млада екипа беше победник и во 2016та со филмот “Farewell”.

Ова е филмот Dogs of War:

Ајде да им дадеме поддршка! Можете да гласате ТУКА.

Годинашнава екипа на актери се состои од: Александар Ѓоргиевски, Димитар Даневски и Елизабета Јованоска.

Филмот е во режија на Пеце Здравковски и Бојан Соклевски, кои се и автори на сценариото, а директор на фотографија е Ѓорги Вацев.

Позади сцената…


Кликни тука за повеќе: Македонскиот филм “Dogs Of War” моментално на прво место

You May Also Like