Репертоар на кино „Милениум” oд 24-30 јануари 2019

Ви го претставуваме репертоарот на кино „Милениум” за периодот од 24 до 30 јануари 2019 година.

ЧЕТВРТОК (24.01)
15:00 – ТОВАР (CARGO) 91’-ПРЕМИЕРА
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’ -ПРЕМИЕРА
22.30 – СТАКЛО (GLASS)- 129’

ПЕТОК (25.01)
15:00 – ТОВАР (CARGO) 91’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
22.30 – СТАКЛО (GLASS)- 129’

САБОТА (26.01.):
11:00 – АСТЕРИКС: ТАЈНАТА НА ВОЛШЕБНИОТ НАПИТОК (ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION)-85’
13:30 – РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
22.30 – СТАКЛО (GLASS)- 129’

НЕДЕЛА (27.01):
11:00 – АСТЕРИКС: ТАЈНАТА НА ВОЛШЕБНИОТ НАПИТОК (ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION)-85’
13:30 – РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
22.30 – СТАКЛО (GLASS)- 129’

ПОНЕДЕЛНИК (28.01):
15:00 – ТОВАР (CARGO) 91’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
22.30 – СТАКЛО (GLASS)- 129’

ВТОРНИК (29.01)
15:00 – ТОВАР (CARGO) 91’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
22.30 – СТАКЛО (GLASS)- 129’

СРЕДА (30.01)
15:00 – ТОВАР (CARGO) 91’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
22.30 – СТАКЛО (GLASS)- 129’

You May Also Like