Прошетка низ изложбата на Рубенс Корубин со Кирил Пенушлиски

Прошетка низ изложбата на Рубенс Корубин со Кирил Пенушлиски, во вторник (29 октомври) со почеток во 19 часот, во Чифте амам, во срцето на Чаршијата.

Исклучително можност да ја проследите изложбата на Рубенс Корубин, а низ истата да ве води кураторот Кирил Пенушлиски. Одлична можност да дознаете нешто повеќе за авторот и изборот на дела.

Изложбата трае до крајот на неделава.

You May Also Like