Промоција на „ЦВЕТОТ-психосеанса“ од Брсјак

Промоција на книгата „ЦВЕТОТ-психосеанса“ од С.Н. Брсјак, денес (четврток, 30 мај) во 13 часот во Библиотеката „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде промовирана најновата книга од Смиле Наумовски Брсјак.

Во месецот на цутењето, се одржува промоција на новата книга поезија од Смиле Наумоски Брсјак „ЦВЕТОТ – психосеанса “ – се вели во поканата.

Промотор на книгата е Мерсиха Исмајлоска, а стихови ќе чита Александра Алексијевска.

„Шарена пролет

Во мојата градина –

– само еден цвет“

You May Also Like