Промоција на „ЦВЕТОТ-психосеанса“ од Брсјак

Промоција на книгата „ЦВЕТОТ-психосеанса“ од С.Н. Брсјак, денес (четврток, 30 мај) во 13 часот во Библиотеката „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде промовирана најновата

Read more