Евровизиската Русинка со видео запис

Влатко Илиевски
Влатко Илиевски

Официјално е промовиран спотот за шесната која ќе не претстави на Евровизиската вечер во Германија.

Спотот за песната Русинка во продукција на План Б и МТВ, е шромовиран пред јавноста, исто како и неколкуте верзии на инатата нумера одпеани за сега на руски, српско-хрватски и англиски, покрај секако, македонскиот.

Да му посакаме сите успех на Влатко Илиевски во периодот кој следи. Успешна промоција на песната, и секако, успешен настап. Има уште цели два месеци до настапот на големата евровизиска сцена, да докаже дека токму тој бил вистинскиот избор.

You May Also Like