Јубилеен концерт со традиционална музика и игра на ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“

Вечерва, (сабота, 11 јуни 200 година) со почеток од 20:00 часот во објектот на Македонската опера и балет (МОБ) ќе се одржи јубилејниот концерт,

Read more