Кино-викенд со светските хитови во Милениум

Од вчера (четврток 24 јануари, 2013) во продажба се пуштени билетите за „Хобитот: неочекувано патување“ кој својата премиера ќе ја има на 31 јануари.

Воедно од Милениум најавуваат дека во првите два викенда во месец февруари (од 01-03.02 и 08-10.02) ќе се довива акцијата „Кино викенд“. Имено, во текот на акцијата, љубителите на филмската уметност ќе имаат можност да ги погледнат моментално двете најактуелни светски филмски остварувања „Џанго Разузданиот“ и “Хобит: Неочекувано патување” во пакет, за цена од само 200 денари (или 100 денари по филм).

Билети за акцијата „Кино викенд во Милениум“ исто така можат да се набават од денеска, на билетарата на киното.

Актуелен репертоар:

Петок  (25.01):
13:00 –  Свадбена треска во Компобело
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
17:30 – „Животот на Пи“ 3Д
20:00 – Џанго: Разузданиот
23:00 – Џанго: Разузданиот

Сабота-недела  (26 и 27.01):
11:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
13:00 –  „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
15:00 – Животот на Пи- 3Д
17:30 – Животот на Пи 3Д
20:00 – Џанго: Разузданиот
23:00 – Џанго: Разузданиот

Понеделник – среда  (28 – 30.01):
13:00 –  Свадбена треска во Компобело
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
17:30 – „Животот на Пи“ 3Д
20:00 – Џанго: Разузданиот
23:00 – Џанго: Разузданиот

You May Also Like