Изложба на Слаѓана Кировска во Охрид

На 27 февруари во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде отворена самостојна изложба на Слаѓана Кировска.

Изложбата ќе биде отворена до 3 март (недела).

You May Also Like