Јас сум Кока Кола за тебе, брат!

Едно навистина кратко но симпатично видео парче во продукција на Токсикологија.

Легендарниот Амди Бајрам, неодамна при обраќањето во македонското Собрание, на колегата Јани Макрадули му порача дека тој е за него бренд име, поистоветувајќи се со пијалокот Кока Кола.

Ова кратко музичко парче, кое трае само 30 секунди потврдува едно нешто: Амди е навистина приказна сам за себе и своевиден бренд.

Тој е нашата Кока Кола.

You May Also Like