Јас сум Кока Кола за тебе, брат!

Едно навистина кратко но симпатично видео парче во продукција на Токсикологија. Легендарниот Амди Бајрам, неодамна при обраќањето во македонското Собрание, на колегата Јани Макрадули

Read more