Севернокорејски талентирани млади гитаристи

Сите слушаме што се’ се зборува за Северна Кореја, дека е тоа земја во која постои изолација и ништо прогресивно не се случува. Кој вели дека е така?

Еве доказ дека дури и во една затворена Кореја, трудот дава успех. Доколку ова би било некаде не запад, децава би биле прогласени за таленти. Со оглед дека се од Северна Кореја, сигурно муабетот е дека се работи за злоупотреба на малолетници! Уживајте во малите генијалци. 🙂

You May Also Like