Италијанскиот виртуоз на гитара Едоардо Катемарио во Света Софија

Концерт на познатиот италијански виртуоз на гитара, Едоардо Катемарио, кој ќе настапи на фестивалот Охридско лето на 27 јули (среда). Концертот ќе се одржи

Read more

Севернокорејски талентирани млади гитаристи

Сите слушаме што се’ се зборува за Северна Кореја, дека е тоа земја во која постои изолација и ништо прогресивно не се случува. Кој

Read more