Антиталент на милениумот на X-Factor Бугарија 2011

После ова, и „Кен ли“ не е смешно! Ваква легенда, ретко мајка раѓа. Ви ја претставуваме младата Марија, која на X-Factor Бугарија 2011 се претстави со „You give love a bad name“ од Бон Џови.

Пратете ја само реакцијата на публиката и на жирито, и секако гледајте го видеово …еднаш, два пати, сто пати ….смеењето нема да запре! 🙂

You May Also Like