ВИДЕО: Натпреварувачка на X-factor збесна откако не помина понатаму

Некои луѓе имаат проблем да прифатат дека не се успешни во тоа што го прават. Зои Александер иако доби две шанси да покаже што

Read more

Антиталент на милениумот на X-Factor Бугарија 2011

После ова, и „Кен ли“ не е смешно! Ваква легенда, ретко мајка раѓа. Ви ја претставуваме младата Марија, која на X-Factor Бугарија 2011 се

Read more